Servicii

Cum va putem ajuta?

Casa funerara Sfintii Constantin si Elena ofera servicii funerare complete si profesionale in Galati, Braila si in imprejurimi. 

Avem o gama larga de servicii: de la consultanta funerara, transport funerar, imbalsamare, toaletare pana la  distribuire produse funerare: coroane, sicrie, cruci sau organizare pomeni si parastase. 

01.

Constatare deces​

Avem un medic pregatit sa intervina la orice ora pentru a constata decesul. Servicii funerare complete!

02.

Imbalsamare. Toaletare.​

Realizam tot procesul de imbalsamare si toaletare in conformitate cu cele mai inalte standarde europene.

03.

Transport funerar

Realizam tot procesul de imbalsamare si toaletare in conformitate cu cele mai inalte standarde europene.

04.

Produse funerare

Distribuim orice tip de produse funerare: de la sicriu, la cruce, prosoape, candele si aranjamente funerare personalizate

05.

Organizare pomeni si parastase

La cerere putem organiza pomeni si parastase. Avem o gama larga de meniuri atat de dulce cat si de post. 

01.

Constatare deces

Daca decesul a avut loc la domiciliu este nevoie de un medic autorizat pentru constatarea acestuia. Echipa noastra dispune de un medic privat care poate constata un deces la orice ora, non-stop, 24/24. 

02.

Toaletare. Imbalsamare

Echipa noastra este pregatita sa va ajute cu servicii complete de toaletare si imbalsamare in cadrul morgii noastre private. Toaletam corpul decedatului, il radem si daca este cazul, realizam si un machiaj profesional.

03.

Transport funerar

Realizam transport funerar de la locul decesului: fie de la domiciliu, spital sau azil catre morga noastra privata si ulterior catre capela sau biserica si la cimitir.

04.

Produse funerare

Distribuim toate produsele necesare realizarii inmormantarii: de la sicriu complet echipat, cruce, prosoape, candele pana la aranjamente florare personalizate.

05.

Organizare pomeni si parastase

Organizam pomeni si parastase private. Avem o gama de meniuri: de la meniuri de post pana la meniuri de dulce complete perfecte si conforme cu tainele crestin-ortodoxe.

Suna acum!